9 SEBAB KENAPA KOMUNITI BISNESS SHAKLEE BEST

Kenapa Komuniti  Bisness Shaklee Best Sangat.

Shaklee merupakan satu bizz networking , di mana ianya bergerak secara berkumpulan yang akan membentuk satu Komuniti, iaitu  Komuniti Bisness Shaklee .

Kita ada sistem upline, downline, super upline dan super duper upline, kelas nutrisi, kelas motivasi dan banyak lagi kelas kelas bersama pakar pakar nutrisi kesihatan dari luar.

Dalam  Bisness Shaklee kita juga ada side line, yang seringkali juga kita bergabung untuk sesuatu projek, contoh : projek Blogmegashaklee 1.0. 

Dalam bisness shaklee, kita memegang konsep “Family” dan konsep  “Grow together”  . Maksudnya kita bekerja sebagai satu keluarga,downline dan upline kita sebagai family member . kalau kita nak berjaya dengan cemerlang  , kita wajib  pastikan down line kita juga kena turut berjaya..

 

SEBAB SEBAB KENAPA KOMUNITI BISNESS SHAKLEE BEST:

Kita lihat beberapa points, antaranya:

Ukhwah Dalam Kumpulan Sendiri:

Kita ada upline yang sentiasa ada masa untuk kita., bila kita memerlukan. Bila ada masalah kita ada sideline yang sudi membantu, tak lokek ilmu,masa atau tenaga. Kita saling bantu membantu tak kira pangkat

Ukhwah Antara  Kumpulan Side Line:

Melalui program kolabratif antara group , contoh  projek  #blogmegashaklee 1.0 begini , kita berpeluang mendapat kenaan kenalan baru dengan latar belakang yang berbeza . Dari sini kita dapat kenalan baru yang bakal mematangkan kita .

Support Group :

Kita ada group group kecil yang diketuai biasanya oleh uplines. Group group kecil ini  bernaung dibawah satu group besar, biasanya di ketuai oleh super duper upline ,iaitu  master  koordinator masing masing.

Melalui group group kecil dan group besar inilah kelas-kelas motivasi, produk, Business skill dan sebagainya di beri kepada semua members . Semuanya secara PERCUMA, best ke best ?

Moral Support:

Jatuh bangun kita dalam usaha untuk mengembangkan bisness, sentiasa mendapat perhatian dari semua termasuk super duper upline.

Company Support:

Shaklee malaysia menyediakan pelbagai maklumat tentang produk, testimoni, promosi bulanan dalam medium video, PDF, photo Galary dan juga Health & wellness talk. Semua ini untuk

Circle yang  Positif:

Bila kita berada dalam kumpulan yang mempunyai minat dan wawasan yang sama iaitu ingin mencapai kecemerlangan dalam bisness shaklee , kita akan sentiasa bermotivasi . Kalau pun kita down sekali sekala ianya tidak terlalu lama, kerana kita berada dalam circle yang sentiasa positif. Dengan itu  Positive Vibes  juga akan terkesan pada kita .

Keseimbangan antara Aktiviti Bisness dan Amalan Kerohanian di guna pakai Disini:

Sistem yang di paraktikkan dalam shaklee Malaysia sendiri pun sudah patuh syari’ah, bahkan aktiviti aktiviti bisness yang diparaktikkan dalam komuniti Bisness Shaklee juga mengikut jalan dan cara yang di halalkan oleh syara’. Ini part paling best. Kita buat di dunia  yang fana ini , kita dapat hasilnya sqampai akhirat , betul tak?

Kelas Ilmiah

Kelas-kelas berbentuk ilmiah dari pakar-pakar dan jugak Dr. pakar sering di adakan bagi memenuhi kekosongan ilmu group member, contoh kelas IF.

 

Kelas-Kelas online:

Kelas-kelas online seperti zoom meeting, fb lives, wasap  atau telegram sentiasa aqda setiap hari. Antara mahu atau tidak mahu jer..

 

Jadi , terbukti yang bisness shaklee ini  adalah yang terbaik untuk di ceburi  lebih lebih lagi pada mereka  yang sedang mencari cari peluang bisness. Bagi yang berminat jangan malu , jangan segan sila klik link DISINI untuk  maklumat lebih detail,

 

 

 

 

 

Untuk konsultansi percuma ,sila klik link dibawah;

https://facebook.zainab.saleh.188

https;//tiktok.mamazai5164

www.wasap.my/60192523868

 

 

  • #blogmegashaklee2023
  • #shakleethrive2023
  • #shakleetriumph2023
  • #pengedarshakleebandartasikputeri

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *