| | |

HARGA VITAMIN C KANAK-KANAK SHAKLEE

HARGA VITAMIN C KANAK-KANAK SHAKLEE.

Ada dua  HARGA VITAMIN C KANAK-KANAK SHAKLEE  yang berbeza ,Jom kita lihat!

HERO KIDDO

Satu botol mengandungi 90 pastil gummie berbentuk beruang , dengan perisa ceri semulajadi untuk 30 hidangan .

Hero Kiddo memberikan gandingan hebat nutrien kaya antioksida ke dalam pastil beruang yang enak, dengan perisa ceri semulajadi yang pasti anak-anak anda suka. Ia padat dengan vitamin C dan D, zink, dan ekstrak Elderberi yang menyokong kesihatan yang baik. Menyokong kesihatan mereka tidak pernah begitu enak dan menyeronokkan! Ibu pun setuju!

Hanya dengan 3 pastil setiap hari untuk pembesaran anak yang sihat dan kuat, membolehkan mereka menikmati zaman kanak-kanak sepenuhnya dan memenuhi potensi tertinggi mereka.

RAMUAN UTAMA

ELDERBERI

Elderberi dihasilkan daripada buah beri hitam yang ranum, dari pokok renek yang berasal dari Eropah. Elderberi kaya dengan antioksida yang menyokong kesihatan yang baik.

VITAMIN C

Vitamin C adalah vitamin penting. Buah-buahan dan sayur-sayuran, termasuk ceri, oren, limau gedang, kiwi, dan lada merah manis adalah sumber vitamin C yang sangat baik.

VITAMIN D

Vitamin D adalah vitamin penting yang larut lemak. Badan kita menghasilkan vitamin D apabila kulit kita terdedah kepada cahaya matahari secara langsung. Vitamin D juga secara semulajadi terkandung di dalam sesetengah makanan. Beberapa jenis cendawan dan ikan berlemak seperti salmon, tuna, dan mackerel adalah sumber vitamin D yang sangat baik. Vitamin D juga ditambah ke dalam makanan, termasuk bijiran sarapan pagi dan sesetengah jus oren, yogurt, marjerin, dan minuman soya.

ZINK

Zink adalah mineral penting yang terdapat dalam pelbagai makanan. Antara sumber zink yang bagus ialah daging merah tanpa lemak, ayam, itik, makanan laut, dan bijiran sarapan yang memberikan sumber terbaik

Setiap hidangan 3 pastil mengandungi:

  1. 210 mg vitamin C
  2. 70 mg extract Elderbary
  3. 15 mcg  vitamin D
  4. 3 mg zink
  5. 0% –  Tambahan perisa dan pemanis tiruan serta pengawet.

HARGA :

Hero Kiddo   :

  1. Harga Retail    RM 161.25
  2. Harga Member  RM 129

Hubungi mama dibawah untuk mendapatkan HK  dengan narga istimewa !

Mamazai SID 1212672
No tel: 0192523868
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Shaklee Business Leader,
Shaklee BTP Rawang

 

PENAFIAN :
Semua penulisan tentang produk dan testimoni yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat dan menyembuhkan penyakit. Sebarang masalah kesihatan mestilah diajukan kepada pakar perubatan yang diiktiraf.

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *