|

RAYAKAN SHAKLEE FUN DAY BERSAMA SAHABAT ANDA

Rayakan “Shaklee Fun Day” bersama rakan dan taulan anda .

shaklee fun day

Kejadian berlaku pada 18hb.Mac 2023 di beberapa branch Shaklee yang terpilih. , meriah !.Apa taknya semua pengunjung di hidangkan dengan pelbagai aktiviti  juga dengan hadiah-hadiah menarik. Ramai SIDs ambil kesempatan cuti hujung minggu untuk RAYAKAN SHAKLEE FUN DAY bersama rakan-rakan dan taulan.

Yang bestnya Fun Day ini terbuka untuk semua orang yang berminat untuk menyertainya. Boleh bawa keluarga bersama-sama. Ini memberi peluang kepada semua untuk merasai dan mengetahui tentang shaklee dan produknya . Pengunjung juga dihidangkan dengan free gift menarik bagi setiap pembelian minimum 100 uv .

Rayakan Shaklee Fun Day

So ramailah SIDs dan pengunjung lain yang memborong  pada hari tersebut…

Selain aktiviti pembelian  dengan  pemberian free gift , shaklee juga menyantuni pengunjung  yang hadir pada hari itu dengan menyediakan minuman performence drink lime dan 3 jenis perisa Cinch ( chocolate,Latte dan Vanila) secara percuma. Peluang keemasan  bagi mereka yang belum pernah merasa semua perisa cinch sebelum ini … Best ke sangat best..

Aktiviti begini juga boleh menarik minat rakan baru untuk join member . Dan ada kemungkinan besar  mereka-mereka ini akan turut menyertai BISNESS SHAKLEE . Pepatah ada mengatakan “Tak kenal maka tak Cinta” .., betul tak!

Selain meraikan SIDs , aktiviti begini juga boleh menjadi modal untuk SIDs menjemput bakal-bakal new member . Terima kasih SHAKLEE !

 

  • #blogmegashaklee,
  • #shakleethrive2023,
  • #shaleetriumph2023,
  • #pengedarshakleebandartasikputeri

 

aktiviti Shakleee Fun Day

 

 

Jangan lupa hubungi SAYA untuk dapatkan produk ini

FB        :   https://www.facebook.com/zainab.saleh.188

FB PAGE :  https://www.facebook.com/vitamincantikanda

IG :   https://www.instagram.com/vitamincantik_anda

TIKTOK :  https://tiktok.com/@mamazai5164

 

PENAFIAN :
Semua penulisan tentang produk dan testimoni yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat dan menyembuhkan penyakit. Sebarang masalah kesihatan mestilah diajukan kepada pakar perubatan yang diiktiraf.

 

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *