| |

SET HELLO NEW YOU SOLUSI TERBAIK KURUS

SET HELLO NEW YOU SOLUSI TERBAIK KURUS.

Nak kurus?, nak cantik? ,Jom kita lihat apa solusi terbaik  yang ada ! Shaklee ada menyediakan satu solusi bagi menangani masalah ini  iaitu SET HELLO NEW YOU (HNY).   

set hello new you

Apa itu set HNY ?

Ia adalah program yang mudah diikuti yang menggabungkan produk yang  seimbang nutrisinya, pelan puasa yang fleksibel, diet yang seimbang dan senaman yang konsisten untuk membantu  menurunkan berat badan  dengan berkesan. Disokong pula oleh sains dan dibuktikan oleh ramai orang, program ini membantu anda mencapai matlamat berat badan anda dengan bijak dan selamat dan seterusnya , mengekalkan berat badan ideal anda dengan cara yang lebih sihat untuk kesejahteraan jangka panjang, insyaallah ..!

Kenapa Program Ini Terbaik?

Program ini  mempunyai pendekatan yang selamat, sihat dan berkesan untuk pengurusan berat badan. Tidak seperti kebanyakan diet fesyen di luar sana, ianya  menggalakkan pengurusan berat badan sihat yang mampan dengan mengambil kira nutrien yang diperlukan oleh tubuh , bukan sekadar penyelesaian sementara untuk menggalakkan pembaikan cepat untuk penurunan berat badan.

Jom kita lihat apa fungsi item-item dalam set ini yang bagus tuh :

OMEGA :

Omega membekalkan asid lemak penting Omega – 3 tulen bergred farmaseutikal yang berspektrum luas. Minyak ikan omega – 3 ini berfungsi membantu pembakaran lemak termendap. Sebab itu kalau Lecithin dan Omega digabungkan, proses untuk kurus dan turunkan berat badan lebih cepat dan berkesan .

Omega -3 juga membantu membakar lemak yang telah lama dan degil dalam tubuh seperti yang berada di bawah kulit, dalam salur darah, lemak yang menyelaputi organ. Membantu meningkatkan paras hormon Leptin, iaitu sejenis hormon yang mengawal selera makan. Hormon Leptin juga meningkatkan metabolisme tubuh sekaligus membantu tubuh membakar lemak dengan lebih cepat. Makin rendah tahap Leptin, makin cepat kita rasa lapar.

Pengambilan Omega 3 merangsang sensitiviti insulin dalam darah. Lebih sensitif sel-sel tubuh kepada insulin, lebih sukar untuk lemak disimpan. Apabila kadar insulin rendah pembakaran lemak akan berlaku dengan baik.

LECITHINE :

Lecithine  merupakan “PENGELMUSI” daripada sumber semulajadi kacang soya . Berfungsi sebagai Pembakar Lemak semulajadi . Ia membantu pecahkan lemak bawah kulit ( Selulit ), bantu pecahkan  lemak dan kolesterol.

Membantu menghalang pembentukan lemak baru dari makanan yang kita makan jika digabungkan dengan Alfalfa Complex. Membantu Mengurangkan paras kolesterol jahat dan meningkatkan kolesterol baik (HDL) serta membantu mengawal paras triglycerides . Lecithin Shaklee mampu memecah lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman.

 HERB-LAX  ™ :

Herb Lax merupakan nutrisi  seimbang yang kaya dengan serat. Pengambilan air yang banyak dan senaman yang kerap menyumbang kepada pergerakan usus yang sihat. Usus yang sihat dan bersih akan membantu penyerapan nutrient yang cekap.

Membantu menyingkirkan toksin dalam usus termasuk lemak dan lender yang melekat di dinding usus dan sangat diperlukan untuk proses detox  Membersihkan usus secara keseluruhan

CINCH SHAKE :

ESP Shaklee membantu badan kurus melalui tiga cara

 Diet yang sihat

ESP Shaklee berasaskan protein tumbuhan iaitu kacang soya Non Gmo yang lengkap dengan 9 jenis asid amino perlu yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh . ESP Shaklee dikenali sebagai diet yang sihat kerana kaya dengan protein, bebas lemak, bebas kolesterol, dan kaya dengan kalsium

Mengenyangkan

ESP Shaklee mempunyai indeks glisemik (GI) yang rendah iaitu 39. Kajian menunjukkan makanan yang mempunyai gi dapat mengurangkan rasa lapar dan memberikan rasa rasa kenyang yang lebih lama dan membantut menurunkan berat badan dan mengawal selera makan. Selain itu, ia juga membantu paras gula darah kekal stabil, membantu mengekalkan tenaga, dan mengekalkan kesihatan jangka panjang Protein lebih mengenyangkan daripada mana-mana karbohidrat atau lemak.

membantu membina otot

Protein membantu pembentukan dan pembinaan otot. Otot membakar kalori, lebih banyak otot yang dimiliki, maka lebih banyak kalori tubuh dibakar. Dengan pengambilan protein secara konsisten, badan dilatih untuk membakar kalori secara berterusan dan meningkatkan metabolism dan pembakaran lemak. Lebih efektif apabila pengambilan protein digabungkan dengan senaman.

Nak kurus dengan sihat dan selamat,  klik jer link Whatsapp di bawah !

Untuk info lanjut , klik jer WHATSAPP NI !

Jangan lupa ,anda berhak mendapat konsultasi percuma dari saya !

Juga follow saya di:

FB  :  https://www.facebook.com/zainab.saleh.188

FB page: https://www.facebook.com/vitamincantikanda

IG  : https://www.instagram.com/vitamincantik_anda

TIKTOK:  https://tiktok.com/@mamazai5164

 

 

 

#blogmegashaklee
#shakleethrive2023
#shakleetriumph2023
#pengedarshakleebandartasikputeri

PENAFIAN :
Semua penulisan tentang produk dan testimoni yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat dan menyembuhkan penyakit. Sebarang masalah kesihatan mestilah diajukan kepada pakar perubatan yang diiktiraf.

 

*Produk-produk  di atas tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
Ini adalah ikan produk tradisional.

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *