| | |

SET PUASA SHAKLEE JADIKAN PUASA YANG LEBIH BERMAKNA

Set Puasa Shaklee

 

SET PUASA SHAKLEE

Puasa dah dekat ni . Jom ambil Set Puasa Shaklee , cornfirm korang tak nyesal punya !.Item yang ada dalam set ini adalah , (i) ESP dan  (ii)  Performence drink . Performence drink  ada dua perisa , Lime dan Orange. Set ini juga merupakan set kurus asas shaklee. So, untung kan.. dua dalam satu ,berpuasa dengan bertenaga dan boleh kurus dengan sihat .

ESP

ESP

Minuman berprotein tinggi ,dihasilkan dari soya non GMO  yang terbaik untuk tenaga berpanjangan. Ianya juga kaya dengan kalsium serta dapat mengurangkan kolesterol dalam darah.  ESP mempunyai GI yang rendah/sederhana, bermaksud  pelepasan tenaga ke dalam darah berlaku secara perlahan  dan ini menyebabkan  kurangnya  rasa lapar ketika berpuasa serta bertenaga sepanjang hari .

PERFORMENCE DRINK

Minuman isotonik yang sihat menjadi kegemaran para atlet dan angkasawan. Memberikan kecerdasan dan  menyebabkan badan kekal terhidrat. Ianya mengekalkan tenaga berpanjangan serta meningkatkan daya tahan badan . Paling best ianya mengurangkan rasa haus ketika berpuasa serta menghilangkan rasa haus ketika berbuka . Ia membekalkan dan mengimbangi elektrolit dalam badan

 

set puasa shaklee

 

Pengalaman Berpuasa Dengan Shaklee

Berpuasa adalah satu ibadah wajib bagi umat Islam . Semua umat Islam yang baligh  yang menjalani ibadah puasa mempunyai pengalaman tersendiri . Tapi yang pasti semuanya perlu menahan rasa lapar, dahaga, mengantuk  dan kurang bertenaga. Betul tak .. ! Terpulang pada cara masing-masing untuk menanganinya . Alhamdulillah, semuanya menjadi mudah setelah saya di pertemukan dengan Set Puasa Shaklee .Anda boleh dapat more tips disini SETPUASASHAKLEE

Perbezaan saya sendiri  berpuasa sebelum kenal shaklee Vs berpuasa bersama shaklee memang berbeza.

Sebelum saya mengenali shaklee, sepanjang bulan puasa saya perlu menyiapkan rutin kerja seharian saya pada waktu pagi . Kerana apa ?  kerana menjelang petang, badan saya akan kekurangan air yang akan menyebabkan saya rasa pening serta lemah . Sekiranya saya melakukan kerja-kerja yang banyak pergerakkan, saya boleh   pengsan . Pelik kan .. tapi itulah yang saya alami.

Tapi semuanya berubah bila saya bertemu dengan Shaklee. Saya dapat menjalankan aktiviti harian seperti biasa . Rasa bertenaga dan ceria sepanjang hari. Badan saya rasa terhidrat  asbab pengambilan “Performence drink”. PD  mengurangkan rasa haus dan mencegah penghidratan menyebabkan kulit lembut dan kelihatan muda.Ia juga membekalkan tenaga dan daya tahan tubuh.

Disepanjang hari berpuasa , saya tak rasa lapar atau mengantuk . Ini kerana pengambilan ESP/Cinch  yang mengekalkan rasa kenyang yang lama dan juga membekalkan tenaga. ESP/Cinch mempunyai GI yang rendah/medium, sekali lagi ia memberikan rasa kenyang yang lama. Bonus dapat kulit yang cantik dan lembab.

 

Jangan lupa anda berhak mendapat konsultasi percuma dari saya .

Hubungi saya di number 0192523868 atau klik link ini  WHATSAPP .

 

Follow saya di MEDSOS ,

FB  :  https://www.facebook.com/zainab.saleh.188

FB page: https://www.facebook.com/vitamincantikanda

IG  : https://www.instagram.com/vitamincantik_anda

TIKTOK:  https:/www.tiktok.com/@mamazai5164

 

#blogmegashaklee
#shakleethrive2023
#shakleetriumph2023
#pengedarshakleebandartasikputeri

 

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *