| |

CoQ TROL PLUS TINGKATKAN KESIHATAN JANTUNG ANDA

CoQ TROL PLUS TINGKATKAN KESIHATAN JANTUNG ANDA.

 

CoQ Trol Plus

CoQ Trol Plus -tingkatkan tenaga anda !

Coenzyme Q10 adalah komponen penting dalam penghasilan tenaga dalam sel ,  berada dalam mitokondria sebagai  stesen janakuasa sel .  Tinggi bilanganya dalam sel-sel  otak ,jantung dan hati.  Fungsinya menukarkan lemak dan gula kepada tenaga untuk kegunaan sepanjang hari. Ia juga “antioksidan” yang berkesan melindungi sel daripada dirosakkan oleh radikal bebas.

TINGKATKAN KESIHATAN JANTUNG ANDA!

Setiap hari, setiap detik jantung  bekerja keras bagi memastikan setiap sel dalam tubuh menerima nutrien penting untuk fungsi yang optimum. So sayangi jantung  anda dengan memberi nutrien yang tepat iaitu  “Coenzyme Q10”.

Co-enzyme Q10 Memberikan Tenaga Dan Menguatkan Otot Jantung.

CoQ10 menyokong kesihatan jantung dengan meningkatkan penghasilan tenaga, memulihkan denyutan otot jantung sekali gus meningkatkan  kekuatanya untuk jangka masa yang panjang.

Co-enzyme Q10 Meningkatkan Peredaran Darah.

CoQ10  bertindak sebagai antioksidan yang kuat bagi membantu melindungi salura darah dari kerosakkan akibat molikul kolesterol yang teroksida . Ia juga membantu mengurangkan pembentukan  plak pada arteri , hasilnya peredaran darah menjadi lancar melalui salur darah yang sihat.

CoQ10  Mengoptimumkan Denyutan Jantung.

Paras CoQ10 yang rendah menyebabkan ketidakupayaan jantung mengepam darah yang mencukupi ke seluruh badan. Ini membawa kepada kegagalan jantung.    Kajian  menunjukkan pengambilan suplemen CoQ Trol Plus yang mengandungi CoQ10 mendapati jumlah darah yang di pam oleh jantung meningkat. Kesanya ia memberi tenaga yang mencukupi untuk jantung , sekali gus mengoptimumkan  kemampuan mengepam dan meningkat kesihatan jantung keseluruhanya.

Untuk mantapkan lagi kesihatan jantung , boleh add on VITAMIN E  dan VIVIX.

Tahukah Anda ?

Kajian menunjukkan bahawa 100 mg CoQ10 memberikan pelbagai manfaat kepada badan .  Untuk mendapatkan 100 mg CoQ10 , anda perlu mengambil :

  • 3 kg daging,
  • 100 cawan Brokoli rebus
  • 100 sudu minyak  Canola
  • 3.3 kg mentega kacang

 

Untuk free consultation , klik jer number di bawah:

Mamazai [ ID: 1212672 ]
No tel: 0192523868
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Shaklee Business Leader,
Shaklee BTP Rawang

 

#blogmegashaklee
#shakleethrive2023
shakleetriumph2023
#pengedarshakleebandartasikputeri

PENAFIAN :
Semua penulisan tentang produk dan testimoni yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat dan menyembuhkan penyakit. Sebarang masalah kesihatan mestilah diajukan kepada pakar perubatan yang diiktiraf.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *