| |

TIPS TRAVEL UNTUK PERCUTIAN YANG SELAMAT DAN MENYERONOKKAN

TIPS TRAVEL UNTUK PERCUTIAN YANG SELAMAT DAN MENYERONOKKAN.

Kenapa Kita perlu bercuti ?

Sebagai seorang individu yang berfungsi , semestinya ada rutin harian yang perlu disempurnakan . Tugasan hakiki setiap hari ini, tidak akan pernah habis dan berhenti. Kadangkala rutin penting yang saban hari dilakukan seakan bosan dan hilang arah. Di sinilah perlunya masa untuk kita salurkan kebosanan itu melalui percutian yang menyeronokkan. Maka, entry kali ini mama akan bincang  TIPS TRAVEL  untuk percutian yang selamat dan  menyeronokkan.

Tip pertama:  Pilih Destinasi Yang Selamat, Cantik Dan Bersih:

tips travel

Sebelum memilih untuk bercuti dalam atau luar negara perkara pertama yang perlu di ambil tahu ialah destinasi yang selamat. Selamat dari ancaman keselamatan, bebas wabak penyakit. Dan yang pastinya destinasinya menarik dan cantik serta bersih. Ambil tahu juga keadaan sosial tempatan supaya kita tidak kekok berada disana, seperti bahasa dan juga budaya mereka.

Tip Kedua :  Pilh Masa Yang Tidak Sesak :

Masa yang sesuai adalah penting , masa yang tidak ramai orang .Elakkan “pEaK hOUR”. Elakkan kesesakkan trafik di jalanan dan juga kesesakkan di destinasi yang di pilih. Biasa akan sesak masa cuti sekolah bermula. Ini kredit untuk golongan bekerja sendiri juga untuk pesara macam mama, Ha..Ha..

Tip Ketiga :  Bawa Bekalan Suplemen Yang Lengkap :

Mental dan fizikal yang baik hasil dari pemakanan yang seimbang, gaya hidup yang sihat dan keperihatinan terhadap kesihatan. Jadi untuk tarvel yang  lebih dari sehari, perlulah di masukkan dalam list , suplemen yang kita ambil setiap hari . Bagi yang sihat daily assential set, manakala yang ada masalah kesihatan bawalah set suplemen masing-masing.

Inilah supplement yang mama bawa kemana saja mama pergi.

Ada yang nak mencuba ? Pm mama di bawah ..!

Mamazai SID 1212672
No tel: 0192523868
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Shaklee Business Leader,
Shaklee BTP Rawang

#blogmegashaklee
#shakleethrive2023
#shakleetriumph2023
#pengedarshakleebandartasikputeri

Follow mama disni,

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *