| | | |

MENGAPA SAYA MEMILIH VITAMIN SHAKLEE DALAM CERITA SAYA

MENGAPA VITAMIN  SHAKLEE  PILIHAN SAYA ?

VITAMIN SHAKLEE  merupakan rangkaian Vitamin yang di jamin Selamat , Terbukti dan Berkesan dengan  memberikan tubuh kita apa yang diperlukan untuk terus kekal sihat.

  1. Selamat  :  Produk yang dikeluarkan telah  menjalani proses saringan yang melangkaui piawaian ditetapkan oleh Pharmacopeia Amerika Syarikat.
  2. Terbukti:  Produk Shaklee disokong oleh 100+ paten dan paten yang sedang diproses serta 100+ kertas saintifik yang telah diterbitkan.
  3. Berkesan :   Produk Shaklee  mengubah kehidupan berjuta-juta orang, dari atlet Pure Performance Shaklee kelas dunia sehingga ke angkasawan NASA. Dan ia dibuktikan oleh orang seperti anda dan saya.

Produk Shaklee dihasilkan setelah menjalani kajian-kajian  berikut :

Kajian Landmark (The Landmark Study):

Kajian Landmark, diketuai oleh penyelidik pemakanan yang terkenal, Dr. Gladys Block bersama University of California, Berkeley, merupakan salah satu kajian terbesar pengguna jangka panjang pelbagai suplemen.

Kajian menunjukkan bahawa mereka yang mengambil makanan tambahan Shaklee mempunyai lebih banyak biomarker yang lebih sihat untuk jantung, otak, dan kesihatan kognitif berbanding dengan pengguna yang tidak mengambil suplemen atau pengambil suplemen bukan produk Shaklee .

 

Kajian Telemore (The Telomere Study):

Ahli Lembaga Penasihat Saintifik Shaklee Dr. Elizabeth Blackburn adalah Pemenang Hadiah Nobel dalam Perubatan dan dianggap sebagai individu terpenting dalam sains telomere. Kami telah bekerjasama dengan Dr. Blackburn dan terbukti bahawa menggunakan makanan tambahan Shaklee untuk jangka panjang menyebabkan penurunan kadar kependekan telomere sebanyak 40% di kalangan umur orang dewasa berbanding dengan kumpulan kawalan yang sihat.

{Idea utama di sini: Mengekalkan telomere dari pemendekan boleh membantu anda menjalani kehidupan yang lebih lama dan sihat.}

TESTIMONI:

1. Testimoni sendiri :

Saya telah diuji dengan sakit saraf yang menyebabkan saya tidak boleh berdiri dengan lama ketika usia saya memcecah 50an . Boleh dikatakan semua aktiviti harian saya terganggu , termasuk kerjaya saya. Bermacam ikhtiar telah saya lakukan , perubatan tradisional pun saya cuba, hospital jangan cerita la.. dah macam rumah kedua saya. Namun keadaan saya hanya bertahan .. .

Sehinggalah saya ditemukan dengan shaklee pada tahun 2015, saya mengambil set saraf shaklee secara konsisten , alhamdulillah kini saya dah bebas dari sakit saraf. Malah kesihatan saya bertambah baik berbanding dengan usia saya yang dah menjangkau 60an.

vitamin shaklee

 

 

2. Testimoni Suami Sendiri:

Begitu juga dengan suami saya yang mengidap diabetes sejak umor dia lewat 40an. Tumpuan berubat hanyalah hospital jer masa tu., sebab belum kenal shaklee. Dia mengambil ubat hospital sejak  tahun 2000 hingga ke  tahun 2016 . Dalam tempoh itu bacaan gula darahnya naik turun , tapi tak kurang dari 10 mmol/L. So Dr terpaksa beri insulin untuk menurunkan bacaan gula darahnya pada tahun 2013.

Sehinggalah saya berkenalan dengan shaklee 2015 . Pada awalnya dia tak berapa percaya pada keberkesanan produk shaklee nih , biasalah orang lelaki kan…  Akhirnya pada tahun 2016 baru dia bersetuju mengambil set diabetes shaklee. Bila nampak perubahan pada bacaan gula darahnya yang turun sehingga di bawah 10 mmol/L , barulah ada kesungguhan beliau mengambil set shaklee secara konsisten  . Sehingga hari ini bacaan gula darahnya dah normal tanpa insulin. Alhamdulillah .

vitamin shaklee

 

SEBAB ITULAH SAYA PILIH  SHAKLEE !

 

#blogmegashaklee
#shakleethrive2023
#shakleetriumph2023
#pengedarshakleebandartasikputeri

Nak info selanjutnya, klik number di bawah:

Mamazai SID 1212672
No tel: 0192523868
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Shaklee Business Leader,
Shaklee BTP Rawang

fOLLOW SAYA:

 

 

PENAFIAN :
Semua penulisan tentang produk dan testimoni yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat dan menyembuhkan penyakit. Sebarang masalah kesihatan mestilah diajukan kepada pakar perubatan yang diiktiraf.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *