|

TESTIMONI SHAKLEE SAYA,”MY SHAKLEE EFFECT”

TESTIMONI SHAKLEE SAYA,”MY SHAKLEE EFFECT”

Testimoni Shaklee yang akan mama paparkan untuk entry kali ini ialah “My Shaklee Effect”.

TESTIMONI SHAKLEE

My shaklee Effect:

Pertama sekali mama nak ucapkan syukur , “Alhamdulillah” ke hadirat Ilahi kerana memberi  mama kemampuan  untuk menulis kisah sendiri ni , bukan senang ye .. sebab dah lama mama diminta menulis my shaklee effect nih.. tapi saangaaatlah berat rasanya. Walaubagaimanapun  insyaallah kita cuba hari ini, Allah bagi ilham..

Mama mula kenal shaklee pada tahun 2015 melalui seorang SID , masa tu .. kini dia upline mama. Kami sama-sama baru berpidah di  tempat kerja yang sama,iaitu SMK Taman Desa 2. Masa tu mama sedang menjalani rawatan  sakit saraf di hospital Sungai Buluh.

Mama mula mengalami sakit saraf secara tiba-tiba pada tahun 2011, masa tu di SMK Sri Garing Rawang. Kesan penyakit tu mama tidak mampu berdiri lama . Kaki mama akan lemah dan mama akan jatuh jika mama berdiri lebih dari 1 minit.

Semua perjalanan hidup mama berubah . Di tempat kerja , mama selalu MC, hampir setiap minggu . Hospital tu dah jadi rumah kedua mama. Segala terapi yang ada kat hospital tu mama jalani. Rawatan tradisional , mengurut dan sebagainya pun mama buat. Macam2 lah dah cuba, orang cakap klinik tu bagus .. pergi, klinik ni bagus pergi .. Tapi hasilnya sama .  Hanya mampu bertahan .

Kerja rumah memang hand over lah , jadi pengarah buat itu .. buat ini .. ,memang janggal sekali. Kesian  suami dan anak-anak.  Solat pun hanya mampu duduk jer ..   Itulah ujian berat buat mama masa tu.

Namun kata orang ada sinar solusi yang Allah pancarkan  … yang membawa mama yang hari ini , yang mampu beraksi macam dulu walau telah mencecah usia 60an .. Alhamdulillah , syukur yang tak terungkap dengan kata-kata .. Hanya Allah yang  Maha mengetahui !

Mama terberkenalan dengan Ratu Vivix Shaklee yang memperkenalkan VIVIX kepada mama. Itulah produk pertama yang mama consume bersama dengan Omega dan Oste masa tu . Gigih mama menggunakan vivix konsiten, kebetulan masa tu ada promo “Buy 7 at six”, mama grab .  Alhamdulillah masalah mama recover, tak pasti bila .. tahu tahu jer dah tak sakit dah… happy ker .. happy sangat ! Shukur sangat masa tu , mama upkan penggunaan vitamin shaklee dari satu produk ke satu produk hingga kini , hampir semua mama ambil .Jatuh cinta yg tak berbelah bagi pada Shaklee.

testimoni shaklee

 

Kini mama tak perlu lagi solat sambil duduk, mengarah suami dan anak-anak buat kerja-kerja rumah. Semuanya mama buat sendiri . Alhamdulillah…

Itulah Shaklee efek mama!

Klik jer number di bawah , if ada kes yang seumpamanya atau yang lain untuk mama consult for free .

Mamazai SID 1212672
No tel: 0192523868
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Shaklee Business Leader,
Shaklee BTP Rawang

Follow mama di:

 

#blogmegashaklee
#shakleethrive2023
#shakleetriumph2023
#pengedarshakleebandartasikputeri

PENAFIAN :
Semua penulisan tentang produk dan testimoni yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat dan menyembuhkan penyakit. Sebarang masalah kesihatan mestilah diajukan kepada pakar perubatan yang diiktiraf.

 

 

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *