|

PERCUTIAN SHAKLEE FIRST CLASS, DITAJA SEPENUHNYA

 PERCUTIAN SHAKLEE  dambaan semua SID’s. Kenapa ??  Kerana  Shaklee Trips merupakan reward bagi SID’s yang ‘perform and consistent’ dan mencapai tahap sales tertentu,  secara Percuma.Totally.!  Bagi yang suka melancung  .. inilah peluang nya… , manakala yang tak suka melancung pun akan tersuka , sebab percuma.

PERCUTIAN SHAKLEE

 

Salah satu insentif yang Shaklee tawarkan pada SID’s ialah “Shaklee Trips”. Terdapat 2 jenis trips atau percutian,  Regional dan International. Regional Trips merupakan  Percutian ke negara-negara  Asian , manakala international trips pula percutian ke negara-negara lain selain  negara Asia. Bagi muslim mereka boleh memilih untuk menunaikan  UMRAH bagi International Trips. Haa…., best kan !! So siapa yang nak pergi UMRAH percuma , jom sertai shaklee dengan  mama, klik Whatsapp .

Apa yang first class nya .. Percutian yang shaklee hadiahkan adalah percutian 5 STAR ,  baik dari penginapanya Hotel 5-STAR, bila hotel 5 star, tentu makananya pun first class. Pengangkutan yang digunakan  pun first class . Di tambah lagi dengan duit poket , boleh shopping . dan bermacam-macam surprise gift sepanjang percutian .

Percutian pertama mama pada tahun 2022 tak dapat di realisasikan kerana masalah dunia masa tu iaitu COVID melanda dunia. Tapi shaklee bayar cash sebagai ganti. Baik kan shaklee..! Rasa juga sedihnya sebab fisrt time kan , tapi kita cuba lagi .

Susah ke nak melayakkan diri untuk percutian shaklee nih ?

Susah tu tidak berapa susah , tapi tidaklah terlalu senang … Perlu ada kesungguhan dan  rasa ingin pergi. Kemudian beri 100 % komitmen, insyaallah dapat.

Boleh follow mama di bawah atau klik jer number ni : 0192523868 ,  mama akan guide  anda sampai dapat.

 

Boleh follow mama di sini:

#blogmegashaklee
#shakleethrive2023
#shakleetriumph2023
#pengedarshakleebandartasikputeri

PENAFIAN :
Semua penulisan tentang produk dan testimoni yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat dan menyembuhkan penyakit. Sebarang masalah kesihatan mestilah diajukan kepada pakar perubatan yang diiktiraf.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *