|

HARI RAYA OPEN HOUSE TANPA RASA BERSALAH

HARI RAYA OPEN HOUSE TANPA RASA BERSALAH

Hari  Raya , Open House sinonim dengan  ziarah , makan, makanan dan  juga rakan-taulan  serta  saudara-mara. Kalau pergi  tentu sekali banyak hidangan yang disediakan  pastinya untuk di makan , betul.. . Kalau tak makan .. rugi , kalau makan pulak rasa bersalah …!

open haouse

 

“Dah setahun kut  saya lihat awak maintain berat badan awak cun macam ni … ! awak tak rasa bersalah ke ,rumah terbuka hari ni awak belasah semacam jer ..!  Tak takut mimpi  ngeri semalam berulang !!”.

ok …nak tahu ? ..  Haaaa  … inilah rahsianya.

PERSEDIAAN AWAL:

Awal bismillah untuk ke rumah terbuka hari raya  adalah Baju Raya , betul !. Yang kedua yang saya lazimkan dalam keluarga saya adalah benteng pertahanan kami ,sudah tentu Supplement Shaklee. Nak tahu suplemen apa dan cara mengambilnya  ….. PM

SEMASA KEJADIAN:

Part ni paling best , paling kritikal . Kenapa kritikal ? sebab part ini akan menguji kita dengan pelbagai hidangan yang amat menyelerakan kita.. Kita akan bertemu dengan kawan-kawan lama yang akan membawa kita berlama-lama dalam majlis. Semakin lama kita disini , kita akan terus makan dan makan sambil berbual-bual. Maklum lama tak berjumpa ..!

open house

Menu begini sudah pasti tak tertinggal. Pastinya pulang dengan perut yang penuh, kenyang dan hati  belum tentu senang . Biasanya ada sedikit kekesalan..   Tapi shaklee kan ada..

Pasti ada episod terakhir yang bakal menjadi penyelesaianya. Jom lihat ..!

SELEPAS KEJADIAN

Ini adalah part paling penting demi kesinambungan kesihatan kita. Biasanya mama dan family akan tutup hari tu dengan SET DETOX SHAKLEE.

Nak info detail, klik   DISINI.

 

OPEN HOUSE

 

Jangan lupa dapatkan  konsultasi percuma dari mama ! Klik jer whatsapp di bawah:

WHATSAPP .

Follow mama di:

FB PAGE:

https://www.facebook.com/vitamincantikanda

FB:

https://www.facebook.com/zainab.saleh.188

IG:

https://www.instagram.com/vitamincantik_anda

TIKTOK:

https://www.tiktok.com/@mamazai5164

#blogmegashaklee
#shakleethrive2023
#shakleetriumph2023
#pengedarshakleebandartasikputeri

PENAFIAN :
Semua penulisan tentang produk dan testimoni yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat dan menyembuhkan penyakit. Sebarang masalah kesihatan mestilah diajukan kepada pakar perubatan yang diiktiraf.

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *