| |

KERJA DARI RUMAH SELEPAS BERSARA

KERJA DARI RUMAH SELEPAS BERSARA.

KERJA DARI RUMAH, merupakan  kerjaya yang  bukan  mudah sebenarnya. Ianya memerlukan komitmen dan disiplin yang luar biasa, terutamanya jika terlibat dalam bisness. Kenapa mama kata begitu? Sebab jika  ia dijadikan sebagai kerjaya, di mana kitalah boss, kitalah pekerjanya , kita jugalah juru auditnya. Jatuh bangun kita yang bertanggungjawab, So  disiplin disini  keutamaanya !

Mama adalah pesara kerajaan yang menjadikan bisness sebagai kerjaya selepas bersara .

Kerja dari rumah

Kenapa mama memilih  Bisness sebagai kerjaya lagi selepas bersara.

1. Untuk Mengisi Masa Terluang/Lapang:

Bila dah bersara , umum mengetahui seorang pesara mempunyai masa lapang  yang agak panjang, komitmen juga berkurang asbab most of tanggungjawab terhadap keluarga dah selesai. Masa yang ada perlu diisi dengan aktiviti yang melibatkan minda,   tidak memerlukan kudrat fizikal yang lasak. Ini salah satu cara untuk memelihara kesihatan mental ,selain dari penggunaan supplement yang berkualiti , selamat dan berkesan.

2. Kekalkan Gaya Hidup Selepas Bersara:

Sebagai wanita berkerjaya, pastinya kita ada gaya hidup tersendiri yang kita bawa semasa masih lagi bekerja, betul tak? Bila bersara , sekurang-kurangnya kita nak kekalkan sebahagian dari gaya hidup itu kedalam alam persaraan. Tapi perlu di ingat , bila dah bersara , pendapatan kita menjadi separuh, paling banyak 60% dari gaji akhir. Elaun semua dah tak ada. Maka disini kita perlu buat sesuatu ikut kemampuan kita bagi memenuhi keperluan itu. So , mama memilih Bisness Shaklee sebagai pilihan . Dan ternyata ianya tak mengecewakan.

Extra income  4  angka sebulan  sekurang-kurangnya  akan  menjadi kenyataan. Lebih komitmen yang anda beri lagi lebih banyak lagi  extra income yang kita boleh dapat. Best ke best!

3. Bantu Orang lain menikmati hidup sihat walau sudah  Bersara:

Orang bersara sinonim dengan “TIDAK SIHAT’ .. betul…. . So sekarang kita perlu ubah persepsi itu ..  Bagaimana? .

Mama sebagai pengamal tegar produk shaklee mahu rakan-rakan yang telah menyandang title YB ( Yang Bersara ) , juga menikmati hidup sihat selepas bersara yang  Allah anugerahkan pada mama . Mama akan kongsi kebaikkan produk shaklee yang mama amalkan selama ini kepada seramai mungkin . Mama ingin bantu semua orang dapat menikmati hidup sihat walau sudah bersara.

Bisness Shaklee tidak terhad pada usia … yang penting kesihatan mental kena tip top… Bisness boleh move on..

Siapa yang sedang mencari side income dan  nak joint group mama , mama sedia untuk bantu anda!

 

Follow mama disini :

 

Nak tahu detail contact mama dibawah :

Mamazai SID 1212672
No tel: 0192523868
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Shaklee Business Leader,
Shaklee BTP Rawang

 

#blogmegashaklee
#shakleethrive2023
#shakleetriumph2023
#pengedarshakleebandartasikputeri

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *