| |

VITAMIN C KANAK-KANAK SHAKLEE PALING DIGEMARI

VITAMIN C KANAK-KANAK SHAKLEE PALING DIGEMARI

 

vitamin C kanak-kanak shaklee

 

HERO KIDDO :

VITAMIN C KANAK-KANAK SHAKLEE , Hero Kiddo memberikan gandingan hebat nutrien kaya antioksida ke dalam pastil beruang yang enak, dengan perisa ceri semulajadi yang pasti anak-anak anda suka. Ia padat dengan vitamin C dan D , zink, dan ekstrak Elderberi yang menyokong kesihatan yang baik

Hanya dengan 3 pastil setiap hari untuk pembesaran anak yang sihat dan kuat, membolehkan mereka menikmati zaman kanak-kanak sepenuhnya dan memenuhi potensi tertinggi mereka..

 

RAMUAN UTAMA HERO KIDDO:

ELDERBERI

Elderberi dihasilkan daripada buah beri hitam yang ranum, dari pokok renek yang berasal dari Eropah. Elderberi kaya dengan antioksida yang menyokong kesihatan yang baik.

VITAMIN C

Vitamin C adalah vitamin penting. Buah-buahan dan sayur-sayuran, termasuk ceri, oren, limau gedang, kiwi, dan lada merah manis adalah sumber vitamin C yang sangat baik.

VITAMIN D

Vitamin D adalah vitamin penting yang larut lemak. Badan kita menghasilkan vitamin D apabila kulit kita terdedah kepada cahaya matahari secara langsung. Vitamin D juga secara semulajadi terkandung di dalam sesetengah makanan. Beberapa jenis cendawan dan ikan berlemak seperti salmon, tuna, dan mackerel adalah sumber vitamin D yang sangat baik. Vitamin D juga ditambah ke dalam makanan, termasuk bijiran sarapan pagi dan sesetengah jus oren, yogurt, marjerin, dan minuman soya.

ZINK

Zink adalah mineral penting yang terdapat dalam pelbagai makanan. Antara sumber zink yang bagus ialah daging merah tanpa lemak, ayam, itik, makanan laut, dan bijiran sarapan yang memberikan sumber terbaik

 

HERO KIDDO , APA MANFAATNYA?

Hero Kiddo di rumuskan untuk kanak-kanak berumor 4 TAHUN  ke atas . Ia merupakan vitamin yang sesuai untuk immune dan minda kanak-kanak. Paling digemari sebab rasanya yang sedap dan di datangkan dalam bentuk gummy bear yang menarik.

Antara kebaikannya:

  1. Meningkatkan system immune.
  2. Dari ekstrak Vitamin C, Vitamin D, Zink dan Eldebarry.
  3. Tiada perisa,pemanis atau pengawet buatan.
  4. Gummies berperisa ceri semulajadi  dalam bentuk beruang.
  5. Bebas gula, bebas gluten, non-GMO, bebas soya  dan vegan.
  6. Diperbuat daripada pektin dan Sifar sirap jagung .

SARANAN  PENGAMBILAN :  3 Pastil sehari selepas makan.

CARA PENYIMPANAN :  Simpan di tempat sejuk dan dingin.  , selepas di buka.

Ada apa-apa kemushkilan , sila hubungi mama, klik jer number dibawah ..

Mamazai SID 1212672
No tel: 0192523868
Your trusted Shaklee Independent Distributor
Shaklee Business Leader,
Shaklee BTP Rawang

Jangan lupa follow mama dibawah:

 

PENAFIAN :
Semua penulisan tentang produk dan testimoni yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat dan menyembuhkan penyakit. Sebarang masalah kesihatan mestilah diajukan kepada pakar perubatan yang diiktiraf.

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *